Καλωσήρθατε στη σελίδα μας!

 

Η εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΦΩΤΗΣ στην Θεσσαλονίκη, με υπεύθυνο τον κύριο ΦΩΤΗ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ, ιδρύθηκε το 1978. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε, μας έχει κάνει ιδιαιτέρως ανταγωνιστικούς στο χώρο της τέντας και της πέργκολας, καθώς και σε όλα τα συστήματα σκίασης. Αυτό οφείλεται στη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, αλλά και στις προσιτές τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Η εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΦΩΤΗΣ αποτελεί ιδανική λύση για όσους θέλουν να αποκτήσουν όμορφες και υψηλής ποιότητας τέντες, αλλά και συστήματα σκίασης, τέντες, πέργκολες, ειδικές κατασκευές, ρολοκουρτίνες, υφάσματα, ζελατίνες, μπάρες, ειδικές κατασκευές και αυτοματισμούς.

Η κατασκευή και η τοποθέτηση ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΕΝΤΩΝ αποτελεί βασικό κομμάτι στη δουλειά μας. Οι τέντες μας είναι έτοιμες να διακοσμήσουν περιοχές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία.

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε τέντες, αλλά και όλα εκείνα τα συστήματα σκίασης που ταιριάζουν στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Παράλληλα, χωρίς καμία ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ερχόμαστε στο χώρο σας και σχεδιάζουμε τη λύση που σας ταιριάζει. Στις τέντες υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία ...
 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Καταλογος Nyfan Tencate

Καταλογος Nyfan Tencate

Δείτε τον Online κατάλογο της Nyfan Tencate.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καταλογος CALBARI

Καταλογος CALBARI

Δείτε το δειγματολόγιο τεντόπανων της CALBARI σε μορφή pdf.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ